Ντε Τζούλιους: «Μου αρέσει να ηγούμαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου»

Ντε Τζούλιους: «Μου αρέσει να ηγούμαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου»

Γιάννης Πάλλας 16:54 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 12.08.2024

Ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους μίλησε ηγετικά κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για την προετοιμασία του Άρη

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους για λογαριασμό του Άρη και αμέσως έδωσε το στίγμα του αναφορικά με τον ρόλο και τους στόχους του για την επερχόμεν η σεζόν.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ τόνισε ότι του αρέσει να ηγείται, ως πόιντ γκαρντ, στο παρκέ και τόνισε ότι ένας βασικός στόχος του είναι να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Ο αθλητής του Άρη δήλωσε μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Χρήστος Ταπούτος:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη, σε μία τόσο ιστορική ομάδα, για την οποία μάλιστα συζητούσα και λίγες μέρες πριν υπογράψω. Χαίρομαι που θα παίξω εδώ και μάλιστα μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό, το οποίο γνωρίζω καλά».

Πέρυσι ο Ντε Τζούλιους, με τη φανέλα του Λαυρίου, έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Άρη. «Στόχος μου είναι να παλεύω κάθε μέρα για το καλύτερο. Θυμάμαι το παιχνίδι εναντίον του Άρη πέρυσι, ήταν ίσως το καλύτερό μου στην Ελλάδα και τότε η νίκη ήταν απολύτως απαραίτητη για το Λαύριο. Ελπίζω να κάνω μία πολύ καλή σεζόν και φέτος».

Στο «Nick Galis Hall» θα βρει τον πρώην συμπαίκτη και συμφοιτητή του στο Cincinnati, Λάντερς Νόλεϊ. «Με τον Λάντερς έχουμε πολύ καλή χημεία στο παρκέ και μαζί κάναμε την καλύτερη κολεγιακή σεζόν μας. Δουλέψαμε μαζί και το καλοκαίρι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και φέτος συμπαίκτες, ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Όσο για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους του, υπογράμμισε: «Οι προσωπικοί στόχοι μου είναι συνυφασμένοι μ’ αυτούς της ομάδας γιατί ως πόιντ γκαρντ είμαι αυτός που τρέχει την επίθεση. Μου αρέσει να ηγούμαι και να είμαι από τους αρχηγούς της ομάδας. Ως πόιντ γκαρντ πρέπει να καθοδηγώ την ομάδα και να τη βοηθήσω να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται ο κόουτς και θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι στο παρκέ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!