Η ομιλία Ρουσιαμάνη σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο στον Άρη

Η ομιλία Ρουσιαμάνη σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο στον Άρη

Γιάννης Πάλλας 16:57 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 17.08.2024

Ο διοικητικός παράγοντας του Άρη Αχιλλέας Ρουσιαμάνης βρέθηκε στο Καρπενήσι, όπου μίλησε σε παίκτες και προπονητές γιια τη νέα χρονιά

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/8) περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση, με τακτική στο γήπεδο και βάρη. Στην προετοιμασία ενσωματώθηκε από την Παρασκευή (16/8) ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Από την Παρασκευή (16/8), στο Καρπενήσι βρίσκεται το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης. Το στέλεχος του Άρη έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Σαββάτου (17/8).

Μαζί με τον πρόεδρο, Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο από την πρώτη μέρα της παρουσίας της ομάδας, μίλησαν στους παίκτες και το σταφ.

Τους ευχήθηκαν μία καλή σεζόν, μακριά από τραυματισμούς και τους εξέφρασαν την πίστη τους ότι η ομάδα θα καταφέρει να πραγματοποιήσει ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά.

Το «παρών» στο Καρπενήσι δίνει και ο οικονομικός διευθυντής της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Γκαντώνας. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Κυριακή (18/08) με διπλή προπόνηση με τον Γιάννη Καστρίτη να βάζει καινούργια πράγματα στην τακτική της ομάδας, ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην εμπέδωση της φιλοσοφίας του απ’ όλα τα νέα πρόσωπα που έχουν προστεθεί στο ρόστερ για τη νέα χρονιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!