Ο Γούντμπερι ήρθε στην Ελλάδα «για τον Άρη και την μπασκετική κουλτούρα»

Ο Γούντμπερι ήρθε στην Ελλάδα «για τον Άρη και την μπασκετική κουλτούρα»

Sportal newsroom 13:38 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 28.08.2024

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Τρέι Γούντμπερι και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Ελλάδα ως το νέο προορισμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Μετά από μία σεζόν στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ, ο Τρέι Γούντμπερι ετοιμάζεται για δράση στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη και ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, αλλά και τον λόγο από τον οποίο πηγάζει.

«Είμαι τρομερά χαρούμενος που φέτος θα δω ένα διαφορετικό μπασκετικό περιβάλλον, μια διαφορετική μπασκετική κουλτούρα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την Ελλάδα ως χώρα. Τα μέρη και τον πολιτισμό της», είπε η τελευταία προσθήκη των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος μάλιστα ήρθε στη θέση του Μάικ Μάιλς, ο οποίος με τη σειρά του, αποχώρησε από την ομάδα για λόγους προβλημάτων προσαρμογής -όπως ο ίδιος επικαλέστηκε πριν λύσει το συμβόλαιο του.

Και τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Γούντμπερι; «Έναν σκληρό παίκτη, έναν παίκτη γεμάτο ενέργεια», είπε ο ίδιος και εξήγησε πως «μου αρέσει να παίζω δυνατά και μπορώ να αγωνιστώ σε διαφορετικές θέσεις και με διαφορετικούς τρόπους».

«Οι πρώτες κουβέντες με τον κόουτς αφορούσαν στο πόσο του αρέσει το παιχνίδι μου, το πόσο πολύ με πιστεύει ως παίκτη. Εγώ ήθελα να έρθω στον Άρη και να γνωρίσω την μπασκετική κουλτούρα της Ελλάδας. Αυτό ήταν το περιεχόμενο όσων είπαμε».

Επίσης, «ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φίλους του Άρη. Μου έστειλε ο ατζέντης μου κάποια βιντεάκια με τον κόσμο της ομάδας. Μίλησα και με πολλούς παίκτες, που παλαιότερα έπαιξαν στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα για τον κόσμο του Άρη. Οπότε, ανυπομονώ να δω από κοντά τους φίλους του Άρη», όπως κατέληξε στις δηλώσεις του ο Τρέι Γούντμπερι.