Χατζηδάκης: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Παλέ»!

Χατζηδάκης: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Παλέ»!

Γιάννης Πάλλας 16:49 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 20.06.2024

Ο Μάνος Χατζηδάκης αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια

Τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια θα φοράει ο Μάνος Χατζηδάκης και δεν κρύβει τη χαρά του. Μάλιστα, ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του Αλεξανδρείου.

Ο διεθνής σέντερ, μιλώντας στο arisbc.gr, στέλνει και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι από τη νέα χρονιά στον Άρη. Έχω παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλος στο «Nick Galis Hall», έχω βιώσει την ατμόσφαιρα με τον κόσμο της ομάδας και ανυπομονώ να τη ζήσω πλέον και ως παίκτης του Άρη».

Συνεχίζοντας, αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Γιάννη Καστρίτη και τους στόχους του.

«Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Καστρίτη. Η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά, ώστε να τη βοηθήσω να συνεχίσει να έχει αυτήν την ανοδική πορεία στην Ελλάδα και το BKT EuroCup».

Στον Άρη ενισχύονται ουσιαστικά το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τολιόπουλου, προχώρησαν σε συμφωνία για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ στο ρόστερ παραμένει και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με την ενίσχυση της ομάδας, όσον αφορά το ελληνικό στοιχείο, καθώς απαιτείται να δηημιουργηθεί ένας ισχυρός κορμός για να ανταποκριθεί ο Άρης στις διπλές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Eurocup.