Χωρίς Λαζέφσκι και Χοτζ ο Άρης στην πρεμιέρα του EuroCup κόντρα στην Βενέτσια

Ο Τολιόπουλος στον αγώνα Άρης-Προμηθέας (5/9/2024)

i

©Intime

Χωρίς Λαζέφσκι και Χοτζ ο Άρης στην πρεμιέρα του EuroCup κόντρα στην Βενέτσια

Απόστολος Μαυράκης 19:47 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 23.09.2024

Η ΚΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσής της δήλωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη να αναχωρήσει για την Ιταλία και την πρεμιέρα του EuroCup κόντρα στην Βενέτσια, έχοντας ωστόσο κάποια θέματα με τους τραυματισμούς.

Ο Άρης ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του EuroCup, με τους κιτρινόμαυρους να ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι κόντρα στην Βενέτσια. Ο εν λόγω αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη, 25/9 και ώρα 21:00 στο Palasport Giuseppe Taliercio.

Με σχετική της ανακοίνωση, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως εκτός της προπόνησης της Δευτέρας 23/9 έμειναν οι Νέιτ Λαζέφσκι και Ντμόι Χοτζ, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε στάδια αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη, ο διεθνής Βασίλης Τολιόπουλος και ο Μάνος Χατζηδάκης συμμετείχαν μεν στην προπόνηση, σε περιορισμένα ωστόσο επίπεδα.

Ο Θεσαλλονικείς μάλιστα παρακολούθησαν και βίντεο, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για την Βενέτσια. Η τελευταία προπόνηση για τον Άρη πριν από τον αγώνα, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 24/9, λίγες ώρες μετά δηλαδή από την προσγείωσή τους στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ Midea μετρά αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, την ερχόμενη Τετάρτη (25/09, 21:00 ώρα Ελλάδας) στην Ιταλία κόντρα στη Reyer Venezia, για την πρεμιέρα του φετινού BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους σήμερα (23/09) με μία απογευματινή προπόνηση. Εκτός έμειναν οι Nate Laszewski, D’Moi Hodge οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Μάνος Χατζηδάκης ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος.

Πριν από την προπόνηση, έγινε η ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο. Η αποστολή του ΑΡΗ Midea θα αναχωρήσει αύριο (24/09) το μεσημέρι για την Ιταλία και το απόγευμα η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με μία προπόνηση στο Palasport Giuseppe Taliercio».