Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ΑΕΚ Betsson και μετακομίζει στον Άρη ο Χατζηδάκης

Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ΑΕΚ Betsson και μετακομίζει στον Άρη ο Χατζηδάκης

Χρήστος Τσάλτας 09:01 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:56 - 29.05.2024

Κάτοικος Θεσσαλονίκης αναμένεται να γίνει την ερχόμενη σεζόν ο Μάνος Χατζηδάκης, με τον διεθνή σέντερ να λύνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ Betsson για να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Η σεζόν της ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα του Σαββάτου με ένα παιχνίδι που αποτύπωσε την εικόνα της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Απέναντι στον Ολυμπιακό η Ένωση δεν είχε δυνάμεις για να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχασε με... κάτω τα χέρια. Το τελικό 68-100 αποτύπωσε την έκβαση του αγώνα.

Πλέον η Ένωση μπαίνει σε διαδικασία off-season, με τις αλλαγές στα ενδότερα της ομάδας να είναι πολλές. Τόσο στη στελέχωση του δυναμικού της ΚΑΕ, όσο και αναφορικά με το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές, με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους.

Επιτέλους... τέλος και τώρα δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την επόμενη σεζόν

Επιτέλους... τέλος και τώρα δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την επόμενη σεζόν

Μια σεζόν που έμοιαζε με... μαρτύριο έφτασε στο τέλος της και τώρα ήρθε η ώρα η ΑΕΚ Betsson να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να διορθώσει όσα δεν λειτούργησαν. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Μία εξ αυτών θα είναι ο Μάνος Χατζηδάκης. Ο Έλληνας σέντερ επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023, με σκοπό να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας. Για το λόγο αυτό μάλιστα ο 24χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών. Το οποίο όμως δεν θα το ολοκληρώσει.

Ο λόγος; Η ερχόμενη σεζόν θα τον βρει στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη. Χατζηδάκης και Άρης, άλλωστε, βρίσκονταν σε διαδικασία προχωρημένων επαφών κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως τα προβλήματα τραυματισμών στην φροντ λάιν της Ένωσης «πάγωσαν» τη μεταγραφή. Όχι οριστικά, αλλά προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Από τη στιγμή που αυτή έφτασε στο τέλος της, ο Χατζηδάκης αναμένεται να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την Ένωση και στη συνέχεια θα υπογράψει στους «κίτρινους» για να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.