Ποιες είναι οι δυο κινήσεις του Καστρίτη που ολοκληρώνουν το ρόστερ του Άρη

Ποιες είναι οι δυο κινήσεις του Καστρίτη που ολοκληρώνουν το ρόστερ του Άρη

Γιάννης Πάλλας 12:52 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 06.08.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει ακόμη δυο παίκτες στη «φρόντ-λάιν» για να κλείσει τα κενά στην ομάδα του Άρη

Δυο κινήσεις ακόμη απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Άρη για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Γιάννη Καστρίτη.

Ο έμπειρος τεχνικός αναζητά έναν παίκτη στη θέση «4» και έναν ακόμη που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πάουερ φόργουορντ, όσο και ως σέντερ.

Ο Γιάννης Καστρίτης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας μετά την απόκτηση του Ντιμόι Χοτζ θέλει να κάνει δυο ακόμη κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά στο παζλ της ομάδας.

Η αναζήτηση συνεχίζεται από τον προπονητή των «κιτρίνων» που θέλει να κλείσει το συντομότερο με τα μεταγραφικά, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην καλύτερη δυνατή «χημεία» που πρέπει να αποκτήσουν τα πολλά νέα πρόσωπα που διαθέτει η ομάδα.

Από κει και πέρα, οι αφίξεις των ξένων παικτών ξεκινούν με τον Λάντερς Νόλεϊ την Τετάρτη (7/8), ενώ μια ημέρα αργότερα την Πέμπτη (8/8) αναμένεται στη συμπρωτεύουσα ο Νέιτ Λαζέφσκι.

Την Παρασκευή (9/8) φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο ο Μάικ Μάιλς Τζούνιορ και την επόμενη Δευτέρα (12/8) αναμένεται ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους. Όσον αφορά τον Ντιμόι Χοτζ θα αφιχθεί στην χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Στο Παρίσι ο Βεζένκοφ για το Γερμανία - Ελλάδα και την Εθνική πόλο Γυναικών

Στο Παρίσι ο Βεζένκοφ για το Γερμανία - Ελλάδα και την Εθνική πόλο Γυναικών

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στο Παρίσι για να υποστηρίξει την Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών, αλλά και την σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών.

Την Παρασκευή (9/8) είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» της ομάδας, όπου ο Γιάννης Καστρίτης θα δώσει το σύνθημα, καθώς τη νέα σεζόν ξεκινούν οι υποχρεώσεις πολύ νωρίς, αφού στις 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με τον Άρη να παίζει εκτός έδρας με τη Βενέτσια στην πρεμιέρα του Eurocup.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!