Όλες οι στιγμές που οι αποφάσεις των διαιτητών προκάλεσαν ένταση στο «Αλεξάνδρειο» (vids)
i

©InTime

Όλες οι στιγμές που οι αποφάσεις των διαιτητών προκάλεσαν ένταση στο «Αλεξάνδρειο» (vids)

Sportal newsroom 19:30 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 02.06.2024

Ο εκνευρισμός κυριάρχησε στο Αλεξάνδρειο στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό AKTOR εξαιτίας των αποφάσεων των διαιτητών

Η ένταση και τα νεύρα κυριάρχησαν στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Αλεξάνδρειο και ήταν απόρροια της διαιτησίας των Πιτσίλκα, Αγραφιώτη και Μηλαπίδη.

Με τις αποφάσεις τους οι «γκρι» προκάλεσα μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες των δυο ομάδων, αλλά και στους προπονητές Γιάννη Καστρίτη και Εργκίν Αταμάν.

Η πρώτη στιγμή έντασης ήταν ένα φάουλ του Ριντ στον Ναν το οποίο οδήγησε στο trash talk των δυο παικτών με τον γκαρντ του «τριφυλλιού» να κάνει την κίνηση «δεν σ’ ακούω»!

Στη συνέχεια ο Κώστας Σλούκας με τον Γιάννη Καστρίτη ενώ συνομιλούσαν σε μια στιγμή που είχαν ανέβει οι τόνοι στο παρκέ δέχθηκαν από μια τεχνική ποινή από τον τρίτο διαιτητή Νίκο Μηλαπίδη. «Τεχνική ποινή γιατί;» αναρωτήθηκαν ο αρχηγός των «πρασίνων» και ο κόουτς του Άρη.

Ο Ντε Σόουσα ακολούθως πήρε επιθετικό ριμπάουντ και σημείωσε καλάθι μπροστά στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Έκανε την χαρακτηριστική κίνηση «είσαι μικρός» απευθυνόμενος στον Ισπανό και στην επόμενη επίθεση του έκανε ένα φάουλ που προκάλεσε την έντονη αντίδταση του πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού».

Ο Εργκίν Αταμάν έφτασε στην γραμματεία διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις των διαιτητών και εισέπραξε την τεχνική ποινή στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τελευταία επίθεση του πρώτου μέρους ο Μάριους Γκριγκόνις έπεσε στο παρκέ και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Αγραφιώτη για το μη σφύριγμα και ο Πιτσίλκας τον τιμώρησε με τεχνική ποινή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βασίλης Τολιόπουλος προσπάθησε να πάρει επιθετικό φάουλ, αλλά οι διαιτητές υπέδειξαν αμυντικό. Αντέδρασε χτυπώνοντας ενώ ήταν πεσμένος στο παρκέ τα χέρια του δυο φορές και γι’ αυτή την κίνηση τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή.