Στους τελικούς μέσω Θεσσαλονίκης!

Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης

i

© Intime

Στους τελικούς μέσω Θεσσαλονίκης!

Sportal newsroom 10:27 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 02.06.2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να «καθαρίσει» τη σειρά με τον Άρη (16/45 ΕΡΤ 3, Sportal.gr) και να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να «καθαρίσει» τη σειρά με τον Άρη. Μετά τη νίκη του στο ΟΑΚΑ επί των κιτρινόμαυρων, ο πρωταθλητής Ευρώπης ανηφορίζει στο «Αλεξάνδρειο» προκειμένου να κάνει το 2-0 και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς των playoffs, εκεί όπου τον περιμένει ήδη ο αιώνιος αντίπαλος, Ολυμπιακός.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν την Παρασκευή 31/5 στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς - γιορτή αφού προηγήθηκε η φιέστα για την κατάκτηση της Euroleague. Οι πράσινοι γιόρτασαν πριν το τζάμπολ με τον κόσμο τους, σε μια ατμόσφαιρα που έκανε το ΟΑΚΑ να βάλει τα γιορτινά του.

Απόψε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να ξεμπερδεύει και με την πρόκριση, προκειμένου να βάλει... μπρος για τους τελικούς, εκεί που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους είναι ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, αφού έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Για τον Άρη θα λείψει σίγουρα ο Χάρελ που έχει οστικό οίδημα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σανόγκο ο οποίος έχει τράβηγα στον δικέφαλο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.45 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 3 και live κάλυψη από το Sportal.gr.