Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Λαζέφσκι, εκτός για δύο μήνες

Νέιτ Λαζέφσκι

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Λαζέφσκι, εκτός για δύο μήνες

Sportal newsroom 14:56 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 21.08.2024

Ο Νέιτ Λαζέφσκι υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς, με τον Αμερικανό φόργουορντ να μένει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες στο στρατόπεδο του Άρη.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Άρη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν όμως ήδη με το... καλημέρα ο Γιάννης Καστρίτης έχει να διαχειριστεί δύο προβλήματα που αλλάζουν άρδην το αρχικό πλάνο του.

Το πρώτο ήταν η αποχώρηση του Μάικ Μάιλς τζούνιορ, που επέλεξε να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Ο λόγος της απόφασής του ήταν πως δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Έτσι προτίμησε να αποχωρήσει, επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, προκειμένου να βρει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το δεύτερο πρόβλημα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη είναι ο Νέιτ Λαζέφσκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκ στους «κίτρινους» ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στους κοιλιακούς. Ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και τον έθεσε εκτός προπονήσεων.

Για το λόγο αυτό ο εκρηκτικός άσος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να «καθαρίσει» από τον τραυματισμό στους κοιλιακούς προσαγωγούς, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται στους δύο μήνες. Γεγονός το οποίο θέτει εκτός για το ξεκίνημα της σεζόν σε Stoiximan Basket League και Eurocup.

Παρά τον τραυματισμό και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Καστρίτης εξακολουθεί να πιστεύει στο ταλέντο του Λαζέφσκι. Για το λόγο αυτό οι «κίτρινοι» θα κρατήσουν στο ρόστερ τους τον πρώην άσο της Μπρίντιζι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα με το περιφερειακό του σουτ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!