Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Μποχωρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Μποχωρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

Sportal newsroom 18:13 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 26.06.2024

Ο Άρης μέσω της συλλυπητήριας ανακοίνωσης ενημέρωσε για μία δυσάρεστη είδηση που έχει να κάνει με τον παίκτη του, Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο πατέρας του, Στέλιος, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (26/6).

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, η οικογένειά του, αλλά και συνολικά ο Άρης περνούν δύσκολες ώρες, καθώς ο πατέρας του αθλητή των Θεσσαλονικιών, Στέλιος, πέθανε την Τετάρτη (26/6).

Οι «κιτρινόμαυροι» με σχετική ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την δυσάρεστη είδηση, μετέφεραν τα συλλυπητήρια στους οικείους του και ταυτόχρονα ενημέρωσαν για την ώρα και τη μέρα της κηδείας, ενός ανθρώπου που πέραν από πιστός φίλαθλους, είδε και τα δύο του παιδιά να παίζουν στην αγαπημένη του ομάδα. Ο Λευτέρης είναι νυν παίκτη του Άρη και μάλιστα οι δύο πλευρές συζητούν την επέκταση της συνεργασίας τους, ενώ ο μεγάλος του αδελφός Νίκος, επίσης έχει φορέσει την ιστορική φανέλα στο παρελθόν.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Άρη

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του πατέρα του Λευτέρη Μποχωρίδη, Στέλιου, ο οποίος σήμερα (26/06) έφυγε από τη ζωή.

Η απώλεια του Στέλιου Μποχωρίδη, ένθερμου φίλου του Άρη και εξαιρετικού γονέα του Λευτέρη και του Νίκου, ο οποίος επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας, είναι δυσβάσταχτη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά και τους οικείους του εκλιπόντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η κηδεία του Στέλιου Μποχωρίδη θα γίνει αύριο (27/06) στις 18:45 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στον δρόμο Χαριλάου – Θέρμης».