Αποκάλυψη Sportal: Τι λέει στο περιβάλλον του ο Ρουσιαμάνης για την επόμενη ημέρα του Άρη!

Αχιλλέας Ρουσιαμάνης

Αποκάλυψη Sportal: Τι λέει στο περιβάλλον του ο Ρουσιαμάνης για την επόμενη ημέρα του Άρη!

Γιάννης Πάλλας 20:16 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 25.10.2024

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την απόφαση του, αλλά στο περιβάλλον του επισημαίνει πως υπάρχει ομαλότητα στην λειτουργία της φετινής σεζόν για τον Άρη

Η απόφαση του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη να αποχωρήσει από τον Άρη προκάλεσε «παγωμάρα» στην οικογένεια των «κιτρίνων».

Ο έμπειρος παράγοντας που έχει προσφέρει πολλά στον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια με χρηματικά ποσά που κανείς άλλος δεν το έπραξε βιώνοντας μια ατμόσφαιρα αμφισβήτησης της ομάδας από μερίδα του κόσμου μετά την ήττα από την Τσεντεβίτα αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο της προσφοράς του.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση του πλήθος κόσμου εκδήλωσε τη στήριξη του στον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ζητώντας του να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση.

Μάλιστα, την Παρασκευή (25/10) συναντήθηκε με μέλη του Super 3 των οργανωμένων οπαδών, που τάχθηκαν στο πλευρό του ζητώντας του να πάρει πίσω την απόφαση του.

Ο ίδιος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportal αισθάνθηκε πολύ όμορφα από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του. Ήταν αυτό μια δικαίωση της συνολικής προσφοράς του στον Σύλλογο.

Ωστόσο, ακόμη δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του, καθώς όπως υποστηρίζει στο περιβάλλον του «είτε μείνω, είτε φύγω όλη τη χρονιά θα την καλύψω εγώ, για μετά τον Μάϊο δεν ξέρω τι θα κάνω». Και έσπευσε να υπογραμμίσει: «Το αν θα μείνω η όχι στον Άρη είναι κάτι άλλο».

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης έχει δαπανήσει πολύ χρόνο και πολλά χρήματα για να καλύψει τα οικονομικά ανοίγματα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση με τους οργανωμένους, αλλά και τα μηνύματα από τον απλό κόσμο που ζητάει επίμονα την παραμονή του στην ομάδα είναι κάτι που σχολίασε με τους συνεργάτες του και τους δικούς του ανθρώπους. «Όταν συναντάς πολύ κόσμο και σου ζητάει να παραμείνεις αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Επίσης όταν ξέρεις ότι η ομάδα είναι καλυμμένη μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν θες το χρόνο σου; Είναι κάτι λογικό» υποστήριξε μιλώντας με συνεργάτες του.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης το τελευταίο διάστημα βιώνει μια αμφισβήτηση που ακούμπησε μέχρι το αγωνιστικό τμήμα. Ο Γιάννης Καστρίτης προσπαθεί με αλλαγές στο ρόστερ να διορθώσει τα κακώς κείμενα, ο κόσμος πιέζει για άμεσα αποτελέσματα, η πίεση είναι μεγάλη και αυτό «σκάει» πάνω στη διοίκηση.

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης είναι λογικό να εκφράζει μια πικρία, καθώς περιμένει στήριξη στα δύσκολα σε μια σεζόν, γιατί μόνο όταν στηρίξουν όλοι την προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα.

Ο Άρης τιμωρήθηκε με υψηλό χρηματικό ποσό για τη συμπεριφορά θεατή από τις courtside seats στον αγώνα με τον Προμηθέα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:21 - 25.10.2024

Ο Άρης τιμωρήθηκε με υψηλό χρηματικό ποσό για τη συμπεριφορά θεατή από τις courtside seats στον αγώνα με τον Προμηθέα

Υψηλό χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον Άρη για παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε φίλαθλος της ομάδας που κάθονταν στις courtside seats στον αγώνα με τον Προμηθέα

Από τη στιγμή που βίωσε ότι υπάρχουν ορισμένοι που διαφωνούν και το δείχνουν με την συμπεριφορά τους, επέλεξε τον δρόμο της αποχώρησης. Ωστόσο, τίποτε δεν μπορεί να προδικάσει κανείς αυτή τη στιγμή, καθώς ο Ρουσιαμάνης είναι ο άνθρωπος που έβγαλε τον Άρη από τα αδιέξοδα και είναι εκείνος που μπορεί να τον διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο.