Ο Άρης ετοιμάζεται χωρίς τον Χάρελ για τον Παναθηναϊκό AKTOR
i

©InTime

Ο Άρης ετοιμάζεται χωρίς τον Χάρελ για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Γιάννης Πάλλας 23:05 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 29.05.2024

Απόντος του Ρόνι Χάρελ προετοιμάζεται ο Άρης για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League την Παρασκευή (31/5) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα του Άρη την Τετάρτη (29/5) ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Εκτός έμεινε ο Ρόνι Χάρελ, ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα στον τρίτο προημιτελικό της Stoiximan Basket League κόντρα στον Προμηθέα, ενώ ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Τζόναθαν Σταρκ, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον αχίλλειο. Αντίθετα, επέστρεψε στο πρόγραμμα ο Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Πριν από την προπόνηση, ο Γιάννης Καστρίτης ανέλυσε τους πρωταθλητές Ευρώπης μέσω βίντεο, επισημαίνοντας κάποια σημεία, όπου μπορεί να εστιάσουν όσον αφορά την τακτική.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (30/5) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Ο Ντέρικ Ρόουζ το... τόλμησε: Έκανε δύο τατουάζ στο πρόσωπό του!
NBA

22:42 - 29.05.2024

Ο Ντέρικ Ρόουζ το... τόλμησε: Έκανε δύο τατουάζ στο πρόσωπό του!

Ο Ντέρικ Ρόουζ στα ντουζένια του και πριν τους διαδοχικούς τραυματισμούς του ήταν ασταμάτητος στο παρκέ. Πλέον, δεν σταματά να κάνει τατουάζ και ο 35χρονος γκαρντ των Γκρίζλις «επένδυσε» στα πρώτα του σχέδια στο πρόσωπό του.

Στον Άρη ξέρουν καλά πως θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή τους, αλλά θα νπαλέψουν για το καλύτερο σ’ ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί το sold out από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.