Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα για τον Άρη ενόψει Ολυμπιακού

Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα για τον Άρη ενόψει Ολυμπιακού

Sportal newsroom 15:04 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 13.08.2024

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (31/03, 17:15), με τον Γιάννη Καστρίτη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σε ρυθμούς τρίτου γύρου μπαίνει ο Άρης, που ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Οι «κίτρινοι» θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Προβλήματα, πέραν των τραυματιών Γκάλινατ και Φίλλιου δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Σλαφτσάκης. Σταρκ, Τολιόπουλος, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον, Ριντ.

Καραποστόλου: «Συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για το παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Είναι ένα παιχνίδι για την ομάδα μας στην πρώτη αγωνιστική του 3ου γύρου με έναν αντίπαλο παρά πολύ δυνατό.

Σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σίγουρα πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πιέζει στην άμυνα και στην επίθεσή της διατηρεί για πολλή ώρα ένα παρά πολύ υψηλό flow, μετακινώντας την μπάλα από την μια πλευρά στην άλλη με υψηλή ταχύτητα, προσπαθώντας να τιμωρήσει τις αδυναμίες της άμυνας.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από αυτήν την αναμέτρηση».