Δεύτερο φιλικό για τον Άρη με το Northwestern University στην Αθήνα

Δεύτερο φιλικό για τον Άρη με το Northwestern University στην Αθήνα

Γιάννης Πάλλας 17:02 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 27.08.2024

Ο Άρης θα αναμετρηθεί με το Northwestern University την Τετάρτη (28/8, 17:00) στο κλειστό του Ζωγράφου

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν, δίνει την Τετάρτη (28/8, 17:00) ο Άρης «κεκλεισμένων των θυρών», στο κλειστό του Ζωγράφου, με το Northwestern University, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν ο Nέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Ντιμόι Χοτζ, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης (27/08).

Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (26/08), ακολουθεί την αποστολή αλλά δε θα αγωνιστεί.

Ο Γιάννης Καστρίτης στο δεύτερο φιλικό θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών αλλά και προόδου με βάση τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί, ώστε να δει την πρόοδο που υπάρχει με βάση τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο.

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι: Λάντερς Νόλει, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντόνοβαν Κλέι, Τζος Ρόμπερτς, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!