Έφτασε ο Γούντμπερι για λογαριασμό του Άρη

Έφτασε ο Γούντμπερι για λογαριασμό του Άρη

Γιάννης Πάλλας 23:13 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 27.08.2024

Ο Τρέι Γούντμπερι την Τρίτη (27/8) το βράδυ έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε την Τρίτη (27/8) ο Τρέι Γούντμπερι για λογαριασμό του Άρη. Τον Αμερικανό γκαρντ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Νίκος Τζώρας.

Ο Τρέι Γούντμπερι θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Ο 24χρονος άσος αναμένεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (28/08) σε φιλικό παιχνίδι το Northwestern University.

Στον Άρη μετά την απόφαση για μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάικ Μάιλς, κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν με τον Γούντμπερι, που την περσινή σεζόν, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την Μπάμπεργκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ με τη Γερμανική ομάδα είχε 14 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο σε 34 παιχνίδια, ενώ το καλοκαίρι έπαιξε στο Σάμερ Λιγκ με την Ιντιάνα.

Ο Γιάννης Καστρίτης με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενσωματώσει τον παίκτη στην ομάδα και σταδιακά να τον βάλει στην αγωνιστική του φιλοσοφία.

Είναι ένας αθλητής με ποιότητα που αναμένεται να βοηθήσει τους «κίτρινους» να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!