Στη Θεσσαλονίκη ο Μάιλς για τον Άρη: «Θα κάνω τα πάντα για νίκες»

Στη Θεσσαλονίκη ο Μάιλς για τον Άρη: «Θα κάνω τα πάντα για νίκες»

Sportal newsroom 17:21 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 09.08.2024

Ο Μάικ Μάιλς έφτασε στην Ελλάδα, για να μπει σε ρυθμό προετοιμασίας με τον Άρη, δηλώνοντας έτοιμος για νίκες.

Μετά τους Λάντερς Νόλεϊ και Νέιτ Λαζέφσκι, ένας ακόμα Αμερικανός έφτασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό τους Άρη. Ο λόγος για τον Μάικ Μάιλς, που θα φοράει την κίτρινη φανέλα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και έφτασε στη χώρα μας για να... μπει στη μηχανή της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Μάιλς έφτασε στην Ελλάδα και με το καλημέρα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε νίκες σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο Mike Miles JR έγινε ο τρίτος ξένος παίκτης του ΑΡΗ Midea ο οποίος… πάτησε Θεσσαλονίκη.

Παρά την κόπωση τυ μεγάλου ταξιδιού, εμφανίστηκε ευδιάθετος και ανυπόμονος να ζήσει την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία στο μπάσκετ, με τη φανέλα του ΑΡΗ Midea.

«Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που θα γνωρίσω την πόλη της Θεσσαλονίκης, τους φιλάθλους, τον κόσμο της πόλης και φυσικά τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ.

Αναφορικά με τη συνομιλία του με τον Γιάννη Καστρίτη, επισήμανε: «Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον κόουτς Καστρίτη, πιστεύω θα το κάνω αύριο που θα τον δω στο γήπεδο. Περιμένω αυτό το τετ α τετ για να μιλήσουμε αναλυτικά για την ομάδα».

Ο Miles JR θα βρει γνώριμα πρόσωπα στον ΑΡΗ Midea. «Εχω παίξει ως αντίπαλος με κάποιους παίκτες του ΑΡΗ Midea και τους γνωρίζω, φέτος θα είναι συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ και με καινούργιους συμπαίκτες, το περιμένω με ανυπομονησία».

Περιγράφοντας τον εαυτό του, τόνισε: «Είμαι ένας σκληρός παίκτης και κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα. Παίζω ως πόιντ γκαρντ βάζοντας τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, αλλά μπορώ επίσης να σκοράρω. Πιστεύω μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ. Είμαι εδώ για να κάνω καλύτερο τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου, εύχομαι να τα καταφέρω».

Αναφορικά μ την άμυνα, σχολίασε: «Η άμυνα είναι θέμα ενέργειας και προσπαθώ να είμαι σε υψηλά επίπεδα σ’ αυτό το κομμάτι».

Ερωτώμενος για το τι γνωρίζει από τη νέα ομάδα του, δήλωσε: «Εκανα την έρευνά μου. Αρχικά είδα ότι ο αγαπημένος μου αριθμός έχει αποσυρθεί από την ομάδα (γέλια). Μίλησα με παίκτες που αγωνίστηκαν εδώ. Μου είπαν ότι ευχαριστήθηκαν την παρουσία τους στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που θα το ζήσω κι εγώ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!