Τηλεοπτική μετάδοση για τον αγώνα του Άρη με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Τηλεοπτική μετάδοση για τον αγώνα του Άρη με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Γιάννης Πάλλας 19:36 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 10.09.2024

Η αναμέτρηση του Άρη με τη Χάποελ Τελ Αβίβ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3

Το πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Άρη κόντρα στην πανίσχυρη Χάποελ Τελ Αβίβ την προσεχή Πέμπτη (12/9, 20:30) θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Μια συμφωνία πολύ σημαντική που θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που θα βρεθούν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Eurocup.

Με Έλληνα προπονητή (Στέφανο Δέδα) και Έλληνα τζένεραλ μάνατζερ (Γιώργο Χήνα) οι Ισραηλινοί έχουν κάνει την μεγαλύτερη επένδυση στη διοργάνωση, ώστε να βρεθούν στην κορυφή.

Ο Άρης θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σ’ ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, ώστε να δει τις δυνατότητες του και που μπορεί να φτάσει τη φετινή σεζόν.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ενημερώνει ότι ο διεθνής φιλικός αγώνας της προσεχούς Πέμπτης (12/09, 20:30) με τη Hapoel Tel Aviv, στο «Nick Galis Hall», θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Οι φίλοι της ομάδας που δε θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα μπορέσουν να δουν μέσα από τη δημόσια τηλεόραση την αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BKT EuroCup».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!