Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον Λαζέφσκι στον Άρη

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον Λαζέφσκι στον Άρη

Sportal newsroom 19:26 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 15.10.2024

Ο Νέιτ Λαζέφσκι έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης και ανεβάζει στροφές για την επάνοδό του στα παρκέ με τη φανέλα του Άρη.

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Άρης είχε ένα σημαντικό θέμα να διαχειριστεί. Αυτό του Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ένα θέμα το οποίο είχε και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Μπρίντιζι, στην Ιταλία.

Ο Λαζέφσκι, έπειτα από συζήτηση με τους ανθρώπους των κίτρινων πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να «καθαρίσει» με το πρόβλημα αι να είναι απόλυτα έτοιμος και χωρίς ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Καστρίτης για την αποδέσμευση Μαντζούκα: «Δεν έχω να κάνω σχόλιο πάνω σε αυτό - Είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:07 - 15.10.2024

Καστρίτης για την αποδέσμευση Μαντζούκα: «Δεν έχω να κάνω σχόλιο πάνω σε αυτό - Είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας»

O Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις τόσο του Λευτέρη Μαντζούκα, όσο και του Ράλι Άλκινς.

Ο χρόνος αποκατάστασης ορίστηκε στους δύο μήνες, με τον Αμερικανό να χάνει όλη την προετοιμασία και τα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Φαίνεται όμως πως τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Άρη. Αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες ο Λαζέφσκι ανεβάζει το επίπεδο έντασης με το οποίο προπονείται και μπαίνει όλο και περισσότερο στο πρόγραμμα.

Την Τρίτη μάλιστα, ενόψει του αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Αμερικανός πήρε μέρος σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, δείχνοντας πως νιώθει όλο και καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ δεν θα αγωνιστεί, ωστόσο η επάνοδος στα παρκέ μοιάζει να είναι προ των πυλών, κάτι που λύνει τα χέρια του Γιάννη Καστρίτη ενόψει συνέχειας.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο, Παρί - Παναθηναϊκός και καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη