«Στροφή» στον Απόλλωνα Πάτρας για την επιστροφή στις νίκες στον Άρη

Ο Γιάννης Καστρίτης

i

©InTime

«Στροφή» στον Απόλλωνα Πάτρας για την επιστροφή στις νίκες στον Άρη

Sportal newsroom 18:55 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 14.08.2024

Ο Άρης αφήνει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (06/01, 19:00), στο κλειστό της Περιβόλας.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει επιστρέψει ο Άρης, που ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό της Περιβόλας. Οι κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν τον καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους και παράλληλα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από Λαύριο και Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Αλεξάνδρειο, με τον Γιάννη Καστρίτη να μην έχει στη διάθεσή του για ακόμα μια φορά τον Δημήτρη Κατσίβελη, αλλά και τους Γιώργο Φίλλιο, Ανδρέα Καλόγηρο, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο ΑΡΗΣ Midea έχει στρέψει την προσοχή του στον σαββατιάτικο (06/01, 19:00) αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών Carna, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία απογευματινή προπόνηση. Απόντες ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση και οι τραυματίες Γιώργος Φίλλιος και Ανδρέας Καλόγηρος, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με μία απογευματινή προπόνηση.

Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης