Ο Άρης συμφώνησε με τον Λάντερς Νόλεϊ - Απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του (vid)
i

© imago

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λάντερς Νόλεϊ - Απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του (vid)

Sportal newsroom 15:36 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 08.07.2024

Με τον Λάντερς Νόλεϊ ήρθε σε συμφωνία ο Άρης και αναμένεται άμεσα η απόκτηση του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας.

Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Άρης και μάλιστα η επόμενη έχει να κάνει με τον Λάντερς Νόλεϊ. Πρόκειται για τον 24χρονος Αμερικανό, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ και έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης μελέτησε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Νόλεϊ και έκρινε πως αξίζει μία θέση στην ομάδα. Απομένουν τα τυπικά μέχρι την σύναψη συνεργασίας και όταν αυτή θα ολοκληρωθεί τότε ο απόφοιτος του Σινσινάτι θα έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να παίξει μπάσκετ.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας με τους Μαρίνος ντε Οριέντε, ενώ τη σεζόν 2022-23 εμφανιζόταν με τους Μπέρμιγχαμ Σκουάντρον στην αναπτυξιακή λίγκα (G-League) του NBA, καταγράφοντας στην στατιστική του 15,1 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά αγώνα.

Είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα που θα τοποθετηθεί στο πλευρό του Βασίλη Τολιόπουλου και θα ενισχύσει την περιφέρεια. Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει (με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό) τον Λευτέρη Μαντζούκα, τον σέντερ Μάνο Χατζηδάκη, ο οποίος έπαιζε στην ΑΕΚ, αλλά και τους Νάθαν Λαζέφσκι, Ντέιβις ΝτεΖούλιους και Γιώργο Γκιουζέλη.