Τέλος από τον Άρη ο Φίλλιος που συνεχίζει σε άλλη ελληνική ομάδα
i

© Intime

Τέλος από τον Άρη ο Φίλλιος που συνεχίζει σε άλλη ελληνική ομάδα

Sportal newsroom 14:57 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 09.08.2024

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Φίλλιο, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα βρει «σπίτι» σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ΚΑΕ Άρης και ο Γιώργος Φίλλιος θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από τη νέα σεζόν καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη που αναμένεται να βρει νέα μπασκετική στέγη σε άλλη ελληνική ομάδα.

O 22χρονος γκαρντ αγωνίζεται στον Άρη από το 2022 και την τελευταία σεζόν δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την πρώτη του σεζόν στους «κίτρινους» συμμετείχε σε μόλις 7 παιχνίδια της Stoiximan Basket League. Ξεκίνησε την μπασκετική σταδιοδρομία του από τη Νέα Ραιδεστό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, στον οποίο ανήκε από το 2018 και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Φίλλιο.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στον ΑΡΗ Midea και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!