Ο Άρης «τελείωσε» τον Μαντζούκα

Λευτέρης Μαντζούκας

Ο Άρης «τελείωσε» τον Μαντζούκα

Sportal newsroom 20:08 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 14.10.2024

Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν θα συνεχίσει στον Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» προχώρησαν στη διακοπή του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε στην κίνηση της απόκτησης του Λευτέρη Μαντζούκα, με τη μορφή δανεισμού, από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού κορμού του ενόψει μιας πολύ δύσκολης και απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από το ξεκίνημα της προσπάθειας οι προσδοκίες γύρω από τον χαρισματικό άσο ήταν πολλές, με τον Γιάννη Καστρίτη να τον προορίζει για τις θέσεις 3 και 4 στη διάρκεια της σεζόν. Η παρουσία του στην ομάδα όμως ήταν σύντομη, με τους τίτλους τέλους να πέφτουν το απόγευμα της Δευτέρας (14/10).

Ο Καστρίτης μίλησε για το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:49 - 13.10.2024

Ο Καστρίτης μίλησε για το περιστατικό με τον Μαντζούκα: «Αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό χωρίς να θέλει να αναλύσει το περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ έκανε λόγο για την εικόνα της ομάδας του και τα «βλέμματα» της διοίκησης στην μπασκετική αγορά.

Οι «κίτρινοι» γνωστοποίησαν, μέσω ενημέρωσης, πως η ομάδα προχώρησε σε διακοπή του δανεισμού του παίκτη από τον Παναθηναϊκό και πλέον ο Μαντζούκας αποτελεί παρελθόν τον Άρη, επιστρέφοντας στο τριφύλλι. Τώρα μένει να φανεί εάν θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού, καθώς με βάση το ρόστερ που έχει δομήσει φέτος ο Εργκίν Αταμάν φαίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολο ο παίκτης να βρει ρόλο και χρόνο στους πρωταθλητές Ελλάδας και Euroleague.

Η αιτία που έφερε το «τέλος» στη συνεργασία του Άρη με τον διεθνή άσο ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα στη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα του Ολυμπιακού με τους Θεσσαλονικείς. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του ο Μαντζούκας γέλασε ειρωνικά, με τον Γιάννη Καστρίτη να τον στέλνει αμέσως στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως το θέμα θα λυνόταν εσωτερικά, με τις εξελίξεις να τρέχουν την επομένη της «συντριβής» με 102-72 στο ΣΕΦ.

Στο σύντομο πέρασμά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Μαντζούκας αγωνίστηκε σε 7 αγώνες με τους κίτρινους, 2 στο πρωτάθλημα, 3 στο Eurocup και 2 στο Super Cup που διεξήχθη στη Ρόδο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!