Ο Άρης μετράει τις δυνάμεις του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο «Nick Galis Hall»

Ο Άρης μετράει τις δυνάμεις του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο «Nick Galis Hall»

Γιάννης Πάλλας 17:03 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 05.09.2024

Δυνατό φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Nick Galis Hall» θα δώσει την προσεχή Πέμπτη (12/9) ο Άρης

Crash-test θα αποτελέσει για τον Άρη το φιλικό της επόμενης Πέμπτης (12/9) με την πανίσχυρη Χάποελ Τελ Αβίβ στο «Nick Galis Hall» εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι «κίτρινοι» θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις... πρωταθλήτριρς των μεταγραφών στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Καστρίτης κόντρα στους Ισραηλινούς θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, διαπιστώνοντας και τις αδυναμίες, προκειμένου να τις διορθώσει μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12/09 στις 20:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τη Hapoel Tel Aviv, στο «Nick Galis Hall».

Μετά την απόσυρση της συμμετοχής της ομάδας μας από το τουρνουά της Hapoel και τη μετέπειτα ματαίωσή του, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Στέφανου Δέδα την ερχόμενη Πέμπτη, σε ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BKT EuroCup.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ένα «κρας τεστ» εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του ΑΡΗ Midea. Το τελευταίο φιλικό πριν από την πρεμιέρα του BKT EuroCup στην Ιταλία με τη Βενέτσια, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19/09 στο «Nick Galis Hall», κόντρα στην Καρδίτσα.

O Νίκολα Βούτσεβιτς έπαθε... πλάκα με την «καυτή» υποδοχή του Φουρνιέ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:02 - 05.09.2024

O Νίκολα Βούτσεβιτς έπαθε... πλάκα με την «καυτή» υποδοχή του Φουρνιέ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο Μαυροβούνιος σέντερ των Σικάγο Μπουλς και πρώην συμπαίκτης του Εβάν Φουρνιέ στους Ορλάντο Μάτζικ, Νίκολα Βούτσεβιτς, με μία... φλεγόμενη ανάρτηση έκανε το σχόλιό του για τις εικόνες που δημιουργήθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ο Γάλλος προσγειώθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού με τη Χάποελ Τελ Αβίβ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!