Καστρίτης: «Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα δείξουμε την εικόνα που έχουμε οραματιστεί»
i

©InTime

Καστρίτης: «Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα δείξουμε την εικόνα που έχουμε οραματιστεί»

Γιάννης Πάλλας 20:25 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 02.09.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε την πρώτη τοποθέτηση μετά το φιλικό του Άρη με τον Κολοσσό για την εικόνα της ομάδας του

Ο Άρης έδειξε καλά δείγματα γραφής παρότι είχε απουσίες στο φιλικό με τον Κολοσσό και ο Γιάννης Καστρίτης έκανε την πρώτη αξιολόγηση για την εικόνα της ομάδας του.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας, τα παιδιά είναι φυσιολογικό να αισθάνονται λίγο κουρασμένα. Αυτό όμως θέλουμε να τεστάρουμε τώρα, την κόπωση και όντας μια νέα ομάδα να δούμε πόσο μπορούμε να βελτιωνόμαστε στη διάρκεια του παιχνιδιού» υποστήριξε ο τεχνικός των «κιτρίνων».

Και πρόσθεσε: «Τώρα χτίζουμε τον χαρακτήρα μας και την ταυτότητά μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, είμαστε ευχαριστημένοι από το πώς δουλεύουν. Είμαι σίγουρος πως όταν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες θα δείξουμε την εικόνα που έχουμε οραματιστεί για φέτος».

Για τις απουσίες του Άρη ο Γιάννης Καστρίτης, είπε: «Και μόνο ότι κάθε βδομάδα εντάσσεται ένας παίκτης, είναι από μόνο του απαιτητικό. Εχουμε συνηθίσει στις δυσκολίες και στα προβλήματα, θα τα βρούμε και μέσα στη χρονιά, όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για το πρώτο ματς στην Ευρώπη κόντρα στη Βενέτσια (25/9), τόνισε: «Θέλουμε να δίνουμε το 100% κάθε μέρα. Η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη με πολλά παιχνίδια. Στην Ευρώπη κρίνονται όλα μετά τον Γενάρη, στο πρωτάθλημα τον Απρίλιο και τον Μάιο. Το σημαντικότερο για μας να βάλουμε τις βάσεις και να βρούμε την ταυτότητά μας και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπαλτσερόφσκι - Η Μάλαγα επόμενος σταθμός του
EUROLEAGUE

19:59 - 02.09.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπαλτσερόφσκι - Η Μάλαγα επόμενος σταθμός του

Επίσημη μορφή πήρε η αποχώρηση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να τον ευχαριστούν για τη συμμετοχή του σε μια ονειρική σεζόν και τη Μάλαγα να τον ανακοινώνει.

Τέλος, για το στυλ παιχνιδιού, επισήμανε: «Οι βασικές αρχές θα είναι οι ίδιες: Ενέργεια, ένταση, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο. Ένα χαρακτηριστικό που έχουμε φέτος είναι ότι έχουμε πολλά ποιοτικά παιδιά στην περιφέρεια, όλοι μπορούν να σουτάρουν και να πασάρουν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!