Πρώτη ημέρα στο Καρπενήσι για τον Άρη

Πρώτη ημέρα στο Καρπενήσι για τον Άρη

Γιάννης Πάλλας 20:42 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 14.08.2024

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ξεκίνησε στο Καρπενήσι με τον Γιάννη Καστρίτη να βάζει τις βάσεις για τη νέα χρονιά

Την πρώτη ημέρα της σκληρής δουλειάς που προβλέπεται στο Καρπενήσι ολοκλήρωσε ο Άρης, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καστρίτη.

Οι «κίτρινοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από την Τετάρτη (14/8) οπότε και αναχώρησαν οδικώς από τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο έως την Τρίτη (20/8), ώστε να βάλει τις βάσεις για την επερχόμενη σεζόν, η οποία είναι γεμάτη προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι φετινές υποχρεώσεις ξεκινούν πιο νωρίς από ποτέ (25/09 πρεμιέρα στο BKT EuroCup στην έδρα της Venezia και 28/09 ημιτελικός του SuperCup στη Ρόδο απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR), συνεπώς και το μοντάρισμα του «νέου» Άρη αρχίζει επίσης πιο νωρίς από ποτέ…

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Λευτέρης Μποχωρίδης (είναι ασθενής και θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι σε 1-2 μέρες), Λευτέρης Μαντζούκας, Μάνος Χατζηδάκης, Γιώργος Γκιουζέλης, Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, Μάικ Μάιλς, Ντιμόι Χοτζ, Λάντερς Νόλεϊ, Νάθαν Λαζέφσκι και πέντε νεαροί, οι Φίλιππος Τσαχτσίρας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος.

Στο Καρπενήσι ταξίδεψε και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, Ντόνοβαν Κλέι, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Απών θα είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, για την απαραίτητη ξεκούραση μετά από ένα επίπονο καλοκαίρι. Ο αρχηγός του Άρη θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι.

Στην τετράδα η Ελλάδα! Η Εθνική Παίδων «καθάρισε» την Τουρκία και πάει για μετάλλιο!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:26 - 14.08.2024

Στην τετράδα η Ελλάδα! Η Εθνική Παίδων «καθάρισε» την Τουρκία και πάει για μετάλλιο!

Η Εθνική Παίδων επικράτησε στα προημιτελικά της Τουρκίας με 75-65 και προκρίθηκε στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ Κ16, με την Γαλανόλευκη να βρίσκεται πλέον στη ζώνη των μεταλλίων! Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα η Ισπανία, με την οποία θα παλέψει για μια θέση στον τελικό.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος θα βρίσκεται στο Καρπενήσι σε όλη τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!