«Κλείνει στον Άρη ο Ντόνοβαν Κλέι»

Φωτ. IMAGO

«Κλείνει στον Άρη ο Ντόνοβαν Κλέι»

Sportal newsroom 17:51 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 14.09.2024

Πολύ κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή φαίνεται πως είναι ο Άρης και συγκεκριμένα τον Ντόνοβαν Κλέι σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «κίτρινοι» κάνανε εξαιρετική σεζόν πέρσι και θέλουν να την επαναλάβουν, αλλά και να κοιτάξουν ακόμα ψηλότερα στο Eurocup.

Το τελευταίο φιλικό της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη ήταν άκρως απαιτητικό, καθώς υποδέχθηκε τη Χάποελ Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη. Μία ομάδα που έχει ενισχυθεί πάρα πολύ το καλοκαίρι και έχει φτιάξει ένα ρόστερ πανίσχυρο για τα επίπεδο του Eurocup, δείγμα ότι θέλουν τον τίτλο και το εισιτήριο για τη Euroleague της επόμενης χρονιάς.

Η ήττα από τη Χάποελ στο «Nick Galis Hall», έκανε τον coach Καστρίτη να πει ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμα χρόνο, ειδικά στην επίθεση για να είναι έτοιμη. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ερσίν Ντεμίρ, οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν έναν ταλαντούχο φόργουορντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο λόγος για τον Ντόνοβαν Κλέι, ο οποίος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Μισούρι, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια. Στα 23 του φαίνεται πως είναι έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι, με τον Ντεμίρ να αναφέρει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ (μπορεί να παίξει και σέντερ) είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Ο Κλέι την περσινή χρονιά με το πανεπιστήμιο του Μιζούρι είχε κατά μέσο όρο 12,8 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, σε 33 παιχνίδια. Μάλιστα ο Τούρκος δημοσιογράφος θεωρεί ότι ο 23χρονος στη rookie χρονιά του θα εντυπωσιάσει τόσο πολύ, που είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός Aktor, θα κινηθούν για την απόκτησή του.