Με δυο απουσίες ο Άρης στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ Betsson για τη Stoiximan GBL

Με δυο απουσίες ο Άρης στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ Betsson για τη Stoiximan GBL

Γιάννης Πάλλας 18:39 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 04.10.2024

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (5/10, 17:00, ΕΡΤ 3) την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL

Σε... θέση «μάχης» είναι στον Άρη για την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Stoiximan GBL το Σάββατο (5/10, 17:00, ΕΡΤ3) στο «Nick Galis Hall» με την ΑΕΚ Betsson.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο ελληνικό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή (4/10) με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Νέιτ Λαζέφσκι συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ ο Ντιμόι Χοτζ ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης.

Αυτό σημαίνει πως οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον προπονητή για τη συνάντηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Καστρίτης όσο κι αν θα ήθελε να έχει ετοιμοπόλεμους τους δυο παίκτες δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους, ώστε να τους έχει διαθέσιμους στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο νεοαποκτηθείς Ρόουλ Άλκινς, ο οποίος δεν είναι ξςκάθαρο εάν θα πατήσει παρκέ, δεδομένου ότι ακόμη δεν γνωρίζει καλά-καλά τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους παίκτες που θα εμπιστευτεί απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε την ΑΕΚ Betsson στους παίκτες με τη χρήση βίντεο.

Καραποστόλου: «Με τον κόσμο μας για την πρώτη νίκη»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, μιλώντας για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, είπε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στη Stoiximan GBL για την ομάδα μας, μέσα στο γήπεδό μας και θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στην Ελλάδα. Έχουμε δύο ήττες στην Ευρώπη μέχρι τώρα, όποτε θέλουμε τη νίκη το Σάββατο ακόμη πιο πολύ».

Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε στο 100% - Υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για νίκη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:07 - 04.10.2024

Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε στο 100% - Υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Άρη και τόνισε πως η Ένωση χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσει στο 100% ετοιμότητας.

Και συμπλήρωσε: «Η ΑΕΚ Betsson έχει κάποιους αξιόλογους καινούργιους Αμερικανούς παίκτες στο ρόστερ της, που χρειάζονται προσοχή, όποτε όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα. Ελπίζω το γήπεδο να γεμίσει, γιατί η βοήθεια του κόσμου για ακόμη μια χρόνια είναι πάρα πολύ σημαντική».