Εκτός δωδεκάδας ο Ρόνι Χαρέλ για το παιχνίδι του Άρη στην Καρδίτσα
i

© Intime

Εκτός δωδεκάδας ο Ρόνι Χαρέλ για το παιχνίδι του Άρη στην Καρδίτσα

Sportal newsroom 13:35 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Ο Άρης αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (14/1, 20:15) εκτός έδρας την Καρδίτσα και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ρόνι Χαρέλ, γιατί ο Αμερικανός ξύπνησε άρρωστος και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Κυριακάτικο (14/1) παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League κόντρα στην Καρδίτσα

Μόνο που ίσως ο Έλληνας γκαρντ να «ευθύνεται» για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί ο Ρόνι Χαρέλ. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός ξύπνησε το πρωί της αγωνιστικής μέρας άρρωστος. Έχει πυρετό, άρα κάποια ίσως κυκλοφορεί εντός της ομάδας. 

Το Περιστέρι bwin ισοφάρισε την καλύτερη αμυντική επίδοση στην ιστορία του Επαγγελματικού Μπάσκετ!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:12 - 13.01.2024

Το Περιστέρι bwin ισοφάρισε την καλύτερη αμυντική επίδοση στην ιστορία του Επαγγελματικού Μπάσκετ!

Το Περιστέρι bwin με το 71-35 επί του ΠΑΟΚ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση στην άμυνα που είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR τη σεζόν 2013-2014 με το 74-35 επί του Πανελευσινιακού

Πάντως, ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης, που έτσι κι αλλιώς αφήνει σε κάθε ματς έναν ξένο παίκτη εκτός δωδεκάδας (καθώς διαθέτουν στο ρόστερ τους έναν παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο συμμετοχών) επέλεξε αναγκαστικά τον Χαρέλ και θα πορευτεί στην πόλη της Θεσσαλίας με τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του και με την πρόθεση και τον στόχο να πάρουν την νίκη και να φθάσουν το Περιστέρι (8-6) στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.