Κίνηση-έκπληξη από την Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Αρμόνι Μπρουκς

Κίνηση-έκπληξη από την Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Αρμόνι Μπρουκς

Sportal newsroom 12:51 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 19.06.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο πατάει γκάζι για τη μεταγραφική ενίσχυσή της και προχώρησε σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς απέκτησε τον Αρμόνι Μπρουκς, που διακρίνεται για την έφεσή του στο μακρινό σουτ.

Την μεταγραφική ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν άρχισε η Αρμάνι Μιλάνο, φέρνοντας στην Ιταλία και την Ευρώπη έναν παίκτη με έφεση στο μακρινό σουτ. Ο Αρμόνι Μπρουκς αφήνει τις ΗΠΑ, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, για να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας τη νέα σεζόν.

Το deal κλείδωσε και ο 26χρονος σουτέρ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ιταλική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, στο πλαίσιο ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά και της περιφερειακής γραμμής ειδικότερα.

Ο Μπρουκς είναι παίκτης που κουβαλάει εμπειρία από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί σε Χιούστον Ρόκετς και Μπρούκλιν Νετς, μεταξύ άλλων, ωστόσο για πρώτη φορά στην καριέρα του θα μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για χάρη μιας ομάδας της Euroleague.

«Νιώθω τρομερά ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπρουκς, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Για πρώτη φορά άλλωστε θα αγωνιστεί στην Euroleague, έχοντας πολύ σημαντικό ρόλο στο πλάο της νέας σεζόν.