Στην Αρμάνι ο Ρόντνι ΜακΓκρούντερ!

Στην Αρμάνι ο Ρόντνι ΜακΓκρούντερ!

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 19:50 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε τον Ρόντνι ΜακΓκρούντερ ως το τέλος της σεζόν για να ενισχύσει το ρόστερ της με τον πρώην NBAer.

Η Αρμάνι Μιλάνο ενισχύεται με την προσθήκη του πρώην παίκτη του NBA Ρόντνι ΜακΓκρούντερ.

Οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν χτυπήσει την πόρτα της ιταλικής ομάδας τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται συνεχώς με απουσίες, ανάγκασαν την Αρμάνι να προβεί σε περαιτέρω ενίσχυση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Έττορε Μεσίνα είναι απόφοιτος του Kansas State, με το οποίο είχε μέσο όρο 15.6 πόντους και 5.4 ριμπάουντ στη καλύτερη του σεζόν σε κολεγιακό επίπεδο. 

Το 2013 δεν κατάφερε να γίνει draft από κάποια ομάδα του NBA, ωστόσο οι Οκλαχόμα Θάντερ τον υπέγραψαν αλλά δεν μακροημέρεψε. Μετά από αποτυχημένες θητείες στο NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Μπόστον Σέλτικς, ο Αμερικανός κατάφερε να υπογράψει μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια με τους Μαϊάμι Χιτ, με τους οποίους έπαιξε 162 φορές, έχοντας 6.7 πόντους και 3.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στους Λος Άντζελες Κλίπερς πριν μετακομίσει για τρία χρόνια στους Ντιτρόιτ Πίστονς όπου είχε 5.5 πόντους μέσο όρο σε 99 εμφανίσεις.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης