Κρατάει τον Σιλντς η Αρμάνι

Σέιβον Σιλντς

i

Euroleague

Κρατάει τον Σιλντς η Αρμάνι

Νίκος Καλαμπάκας 16:35 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 14.08.2024

Ο Σέιβον Σιλντς θα παραμείνει στην Αρμάνι αφού οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού στο οποίο συμφώνησαν να πορευθούν κοινά και τη νέα σεζόν.

Η φετινή αποτυχία της Αρμάνι να αγωνιστεί στα playoffs της Euroleague δεν πτόησε την ομάδα του Μιλάνο. Αντίθετα, την πείσμωσε και οι κινήσεις για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Αρμάνι διεκδικεί το πρωτάθλημα Ιταλίας κόντρα στη Βίρτους, όμως ήδη το μυαλό όλων στη διοίκηση έχει πάει και στο επόμενο βήμα, που αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Έχετε ήδη διαβάσει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ομάδα της Ιταλίας οι Πάνγκος και Ντέιβις, όπως και ότι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους είναι ο Ντάριους Τόμπσον.

Πέρα από τις συνεργασίες που σταματούν και αυτές που θα ξεκινήσουν, υπάρχουν και εκείνες που θα συνεχιστούν. Ένας παίκτης που χαίρει την εκτίμηση όλων στον σύλλογο είναι ο Σέιβον Σιλντς.

Ο Αμερικάνος φέτος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και αγωνίστηκε μόλις σε δέκα παιχνίδια της Euroleague, όμως φαίνεται ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή και όλα δείχνουν ότι η πορεία τους θα είναι κοινή και τη νέα σεζόν.

Φέτος στην Euroleague ο Σιλντς είχε 8.2 πόντους μέσο όρο, ενώ μοίραζε και 2.2 ασίστ. Η Αρμάνι κάνει από τώρα τις κινήσεις της για το μέλλον, έχοντας ως στόχο την επαναφορά της στην ευρωπαϊκή ελίτ. Η ομάδα έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κόουτς Μεσίνα, ο οποίος θα προσπαθήσει να την επαναφέρει αρχικά στα playoffs της Euroleague και γιατί όχι και στη διεκδίκηση του τροπαίου.