Έκανε δικό της τον Ντιμιτρίεβιτς η Αρμάνι Μιλάνο

Έκανε δικό της τον Ντιμιτρίεβιτς η Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 12:34 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 22.06.2024

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο θα είναι ο Νένο Ντιμιτρίεβιτς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Έτορε Μεσινα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με την ιταλική ομάδα να έχει σαν στόχο να ενισχυθεί σε θέσεις που έχει ανάγκη και να κάνει το βήμα μπροστά στην Euroleague και να βρεθεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Αρμόνι Μπρουκς ήταν το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Έτορε Μεσίνα, όμως οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί. Κι αυτό γιατί οι πρωταθλητές Ιταλίας έκαναν δικό τους και τον MVP της VTB League, Νένο Ντιμιτρίεβιτς, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Ούνικς Καζάν.

Κίνηση-έκπληξη από την Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Αρμόνι Μπρουκς
EUROLEAGUE

12:51 - 19.06.2024

Κίνηση-έκπληξη από την Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Αρμόνι Μπρουκς

Η Αρμάνι Μιλάνο πατάει γκάζι για τη μεταγραφική ενίσχυσή της και προχώρησε σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς απέκτησε τον Αρμόνι Μπρουκς, που διακρίνεται για την έφεσή του στο μακρινό σουτ.

Ο εκρηκτικός γκαρντ από την Βόρεια Μακεδονία υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» και θα μπει στη... μηχανή της Αρμάνι, με σκοπό να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Ντιμιτρίεβιτς διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα, αλλά και για την εκρηκτικότητά του, δύο στοιχεία τα οποία αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας του Μεσίνα.