«Ψηλώνει» με Καμαγκατέ η Αρμάνι Μιλάνο

Ισμαέλ Καμαγκατέ

«Ψηλώνει» με Καμαγκατέ η Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 12:41 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον ετοιμάζεται να κάνει η Αρμάνι Μιλάνο, που ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισμαέλ Καμαγκατέ, που αγωνίστηκε στην Παρί.

Ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα της ηλικίας του, στην Ευρώπη, ετοιμάζεται να κάνει δικό της η Αρμάνι Μιλάνο. Οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη μεν, αλλά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Στο πλάνο του Έτορε Μεσίνα για τη νέα σεζόν βρίσκεται και ο Ισμαέλ Καμαγκατέ. Ο θηριώδης σέντερ από τη Γαλλία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσιες με την Παρί τη φετινή σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ουίλ Ουίβερ. Αυτός ήταν και ο λόγος μάλιστα που το καλοκαίρι του 2022 οι Ντένβερ Νάγκετς τον επέλεξαν στο NBA Draft.

Μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά μπλέχτηκε στο ξύλο των Χάκετ και Τεόντοσιτς με τους οπαδούς της Αρμάνι – Έκανε… ντου στους παίκτες της Βίρτους (vid)
REST OF THE WORLD

10:12 - 12.06.2023

Μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά μπλέχτηκε στο ξύλο των Χάκετ και Τεόντοσιτς με τους οπαδούς της Αρμάνι – Έκανε… ντου στους παίκτες της Βίρτους (vid)

Τα επεισόδια στο φινάλε του Game 2 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, επισκίασαν την αναμέτρηση, με ένα νέο σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει μια μητέρα με το παιδί της να μπλέκεται στον καυγά, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι επίδοξοι πρωταθλητές του ΝΒΑ έχουν τα δικαιώματά του, όμως η νέα σεζόν θα τον βρει ξανά στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για χάρη της Αρμάνι Μιλάνο, ομάδας του κορυφαίου επιπέδου της Ευρώπης, που θα δώσει το χώρο στον νεαρό σέντερ να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, αλλά και να βελτιωθεί σε συνθήκες πίεσης και ανταγωνισμού.

Ο 22χρονος σέντερ τη φετινή σεζόν μέτρησε 9,6 πόντους, 7,9 ριμπάουντ, 1,6 τάπες και 75% στα δίποντα στα 54 παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε γαλλικό πρωτάθλημα και EuroCup.