Αρμάνι Μιλάνο: Νοκ άουτ ο Χολ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
i

Χολ / © Intime

Αρμάνι Μιλάνο: Νοκ άουτ ο Χολ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:30 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 20.08.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντεβόν Χολ στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αν υπήρχε όσκαρ ατυχίας το βραβείο θα το έπαιρνε η Αρμάνι. Μέσα σε όλη την ατυχία της την φετινή σεζόν, προέκυψε τώρα και ο τραυματισμός του Ντεβόν Χολ στο Coppa Italia.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ θα απουσιάσει τέσσερις εβδομάδες λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ο Χολ μετράει φέτος 8.2 πόντους σε μία μέτρια σεζόν που πραγματοποιεί με την ιταλική ομάδα. Έτσι ο 27χρονος θα χάσει επίσης τα παιχνίδια με Βαλένθια (εκτός), Παρτιζάν (εντός) και Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός).

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα αναλόγως με την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει δεν έχει καταφέρει να διακριθεί είτε στην Ιταλία, είτε στην Ευρωλίγκα. Να ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι γνώρισε τον αποκλεισμό σοκ από την Μπρέσια (75-72) στο ιταλικό κύπελλο, χάνοντας έναν βασικό στόχο της ομάδας του Μιλάνου από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Eυρωλίγκα με ρεκόρ 8-15 και οι πιθανότητες για να μπει στην οκτάδα δεν είναι με το μέρος της.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμόντας με την Βίρτους Μπολόνια με ρεκόρ (15-4). Διαθέτοντας μπαρατουκαπνισμένους παίκτες που ξέρουν την Ευρωλίγκα όπως ο Κάιλ Χάινς, Μπίλι Μπάρον, Τζίτζι Νταντόμε, Μπράντον Ντέιβις και ο Γιοχάνες Βόιτμαν. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το μεγάλο όνομα της ομάδας τον Σαμπάζ Νέιπιερ, που αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν.

Με πλούσιο παρελθόν στο NBA, αγωνιζόμενος στους Μαιάμι Χιτ οι οποίοι τον έπελεξαν στο ντραφτ του 2014 στον πρώτο γύρο στο νούμερο 24. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Μπρούκλιν Νετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντένβερ Νάγκετς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. 

Δύο χρονιές μετράει στην Ευρώπη ο Νέιπιερ. Την πρώτη του χρονιά ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ρωσικής Ζενίτ και τώρα διανύει την δεύτερη του χρονιά του επί ευρωπαϊκού εδάφους με την Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία υπέγραψε στα μέσα της σεζόν.