Μεσίνα: «Δίκαια η Παρί αγωνίζεται στην Euroleague»

O Ετόρε Μεσίνα, κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο (Intime)

i

Ετόρε Μεσίνα/©Intime

Μεσίνα: «Δίκαια η Παρί αγωνίζεται στην Euroleague»

Γιάννης Πάλλας 17:41 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 10.10.2024

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο Έτορε Μεσίνα αναλύει την αναμέτρηση της Παρασκευής (11/10, 21:30) με την Παρί

Η Αρμάνι Μιλάνο θεωρητικά έχει εύκολο έργο απέναντι στην Παρί το βράδυ της Παρασκευής (11/10, 21:30), όμως ο προπονητής Έτορε Μεσίνα έχει μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο.

Ο Ιταλός τεχνικός αναγνωρίζει την πρόοδο των Γάλλων και θεωρεί πως δίκαια έφτασαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μεσίνα εκτιμά πως η αθλητικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό και την εξέλιξη του αγώνα απέναντι στην Παρί.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας επάξια στο δικαίωμα να αγωνίζεται στην EuroLeague διατηρώντας ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, που αποτελείται από επιθετικότητα και ταχύτητα» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της Αρμάνι για την συνάντηση με την Παρί.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά μπροστά στους οπαδούς μας, προσπαθώντας να παίξουμε με σωματική και ψυχική σκληράδα καθώς και με την πειθαρχία που απαιτείται σε κάθε παιχνίδι της EuroLeague, όπως καταλάβαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο του Μονακό» επισήμανε.

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα προετοιμάζεται σχολαστικά από την πρώτη μέρα και θα συνεχίσει να εξελίσσεται, ακόμα κι αν κάθε τόσο γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες να ξεπεραστούν από όλους μας, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ».

Η Αρμάνι στην πρεμιέρα αντιμετώπισε την Μονακό στο πριγκιπάτο και δεν ξεκίνησε όπως επιθυμούσε τη σεζόν.

Ο Σφαιρόπουλος «κλείδωσε» τον Χάουαρντ και ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε ένα μοναδικό επίτευγμα κόντρα στην Μπασκόνια
EUROLEAGUE

17:04 - 10.10.2024

Ο Σφαιρόπουλος «κλείδωσε» τον Χάουαρντ και ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε ένα μοναδικό επίτευγμα κόντρα στην Μπασκόνια

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Μπασκόνια με σκορ 78-71 και σημείωσε τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή Euroleague. Ο Σφαιρόπουλος πέρασε «χειροπέδες» στον Χάουαρντ και οι Σέρβοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους ξεκινούν τη διοργάνωση με δύο σερί νίκες...

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Γι’ αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος στην αυριανή (11/10) αναμέτρηση με τους Γάλλους, προκειμένου να φτάσει στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τη νέα χρονιά.