Αγωνία για Μπολμάρο στην Αρμάνι εν όψει Παρί!
i

©Euroleague

Αγωνία για Μπολμάρο στην Αρμάνι εν όψει Παρί!

Γιάννης Πάλλας 16:42 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 07.10.2024

Ο Λεάντρο Μπολμάρο τραυματίστηκε στον αστράγαλο με τη Σάσαρι και πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με την Παρί την Παρασκευή (11/10)

Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται το ιατρικό επιτελείο της Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου ο Λεάντρο Μπολμάρο να προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής (11/10) με την Παρί στο Unipol forum.

Ο γκαρντ της Ιταλικής ομάδας αποχώρησε από τον αγώνα με τη Σάσαρι με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, γεγονός που επιτείνει την ανησυχία όσον αφορά την αποθεραπεία του εν όψει της αναμέτρησης με την Παρί (11/10) για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Λεάντρο Μπολμάρο έπαιξε μόλις δύο λεπτά πριν φύγει από το παιχνίδι χωρίς να σημειώσει πόντο, ενώ ακόμη παραμένει ασαφές το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 24χρονος Αργεντινός άσος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην EuroLeague με την Ολίμπια Μιλάνο, σημειώνοντας εννέα πόντους, μάζεψε δύο ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ στην ήττα (93-80) από την Μονακό.

Επίσης η Αρμάνι Μιλάνο έχει και άλλη σημαντική απουσία τελευταία, του Τζος Νίμπο, ο οποίος έχει μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα (στην αριστερή πλευρά) που υπέστη στον αγώνα της EuroLeague με τη Μονακό.

Ο σέντερ της ιταλικής ομάδας συνεχίζει την θεραπεία του και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες.

Η αναμέτρηση της Παρασκευής (11/10) με την Παρί στο Μιλάνο είναι πολύ σημαντικός για την Αρμάνι, που θέλει τη νίκη για να μην έχει απώλεια στο γήπεδο της.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ασφαλώς και είναι νωρίς στην Euroleague, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αναμετρήσεις με ομάδες του διαμετρήματος της Παρί είναι απαό εκείνες που θεωρούν δεδομένες στο Μιλάνο, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους.