Πρόβλημα στην Αρμάνι Μιλάνο με Νίμπο: Εκτός για δύο εβδομάδες - Χάνει Ολυμπιακό

Πρόβλημα στην Αρμάνι Μιλάνο με Νίμπο: Εκτός για δύο εβδομάδες - Χάνει Ολυμπιακό

Sportal newsroom 21:31 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 04.10.2024

Ο Τζος Νίμπο τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Μονακό και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, χάνοντας την αναμέτρηση των Ιταλών κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει να διαχειριστεί μόνο την ήττα από την Μονακό στην πρεμιέρα της Euroleague, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε στην ομάδα με τον Τζος Νίμπο. Ο εκρηκτικός σέντερ αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την ιταλική ομάδα με σκοπό να δώσει όγκο και δύναμη στη θέση 5.

Στο παιχνίδι με την ομάδα του Μόντε Κάρλο όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Αυτό γιατί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και με την επιστροφή των κόκκινων στη βάση τους υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Συναγερμός» με Κορκμάζ στην Μονακό - Ο Ομπράντοβιτς προανήγγειλε μεταγραφή
EUROLEAGUE

23:23 - 03.10.2024

«Συναγερμός» με Κορκμάζ στην Μονακό - Ο Ομπράντοβιτς προανήγγειλε μεταγραφή

Ο Φουρκάν Κορκμάζ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, με την αγωνία στο Μόντε Κάρλο να είναι διάχυτη, την ώρα που ο Σάσα Ομπράντοβιτς προανήγγειλε ενίσχυση.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, σε μια εξέλιξη που δημιουργεί κενό στην φροντ λάιν για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την ίδια ώρα ο Νίμπο θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ιταλικής ομάδας, ένα εκ των οποίων θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της Euroleague, που θα είναι και η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ