Ένας μέσα, ένας έξω για την Αρμάνι

Ετόρε Μεσίνα

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ένας μέσα, ένας έξω για την Αρμάνι

Νίκος Καλαμπάκας 11:55 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 15.10.2024

Με μια απουσία η Αρμάνι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Αρμάνι κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τρίτης 15/10.

Η ιταλική ομάδα έχει ταξιδέψει στον Πειραιά με μια απουσία και μια επιστροφή που ίσως να λύσει τα χέρια του Ετόρε Μεσίνα.

Ο Τζος Νίμπο δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι και δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Μπολμάρο, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από διάστημα απουσίας. Ο ίδιος δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στις Παρί για την Ευρωλίγκα και Μπρέσια για το εγχώριο πρωτάθλημα, όμως πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η πιο «γεμάτη» μέρα της Euroleague έφτασε!
EUROLEAGUE

08:12 - 15.10.2024

Η πιο «γεμάτη» μέρα της Euroleague έφτασε!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης 15/10 στην Ευρωλίγκα. Ανάμεσα στους σημερινούς αντιπάλους και ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Αρμάνβι, όπως και ο Παναθηναϊκός που ταξίδεψε στο Παρίσι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες, με εξαίρεση τον Μιλουτίνοφ που κάνει πλέον προπονήσεις με τους συμπαίκτες του αλλά δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και τον Έβανς που θα επιστρέψει με τη νέα χρονιά.