Το «αντίο» της Αρμάνι Μιλάνο στον Μέλι

Νικόλο Μέλι

Το «αντίο» της Αρμάνι Μιλάνο στον Μέλι

Γιάννης Πάλλας 18:20 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 20.06.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Νικολό Μέλι

Η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Νικολό Μέλι, αποχαιρετώντας τον 33χρονο πάουερ φόργουορντ και ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής ομάδας από το 2021 μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, η οποία τον βρήκε πρωταθλητή Ιταλίας με 8.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά μέσω όρο στο πρωτάθλημα και 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Με την ανακοίνωση της αποχώρησής του, η διοίκηση τον σύλλογο τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

«Νικολό Μέλι σε ευχαριστούμε, η Ολίμπια σου εύχεται τα καλύτερα. Η Ολίμπια Μιλάνο και οι ιδιοκτήτες της ευχαριστούν τον Νικολό Μέλι για ό,τι έχει κάνει για τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, τα ατομικά ρεκόρ, τις τρεις σεζόν που έκλεισαν με την κατάκτηση του Σκουντέτο, τις αναμνήσεις που θα μοιραζόμαστε πάντα και εύχονται σε αυτόν και στην οικογένειά του το καλύτερο δυνατό για το μέλλον», ανέφερε η ανακοίνωσή των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα φαίνεται πως προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική και να πάει πιο μακριά τη νέα σεζόν στην Euroleague.