Η Αρμάνι Μιλάνο πλησιάζει στον Σκάιλαρ Μέις

Σκάιλαρ Μέις

Η Αρμάνι Μιλάνο πλησιάζει στον Σκάιλαρ Μέις

Sportal newsroom 15:44 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 19.08.2024

Μία ακόμα μεταγραφή με άρωμα ΝΒΑ θέλει να ολοκληρώσει η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σκάιλαρ Μέις.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το χτίσιμο του ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο, με την ιταλική ομάδα να... πατάει στη λογική των προηγούμενων ετών, ενισχύοντας το ρόστερ της με παίκτες έτοιμους για το υψηλό επίπεδο.

Ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Έτορε Μεσίνα για την περιφερειακή γραμμή είναι ο Σκάιλαρ Μέις. Κάτι που ίσχυε από τα τέλη του Ιουνίου, αλλά τώρα οι συζητήσεις έχουν προωθηθεί σε σημαντικό βαθμό.

Ο Αμερικανός γκαρντ τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς και των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μεταξύ άλλων και τώρα είναι ελεύθερος στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι Ιταλοί έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει κύκλο επαφών. Όπως αναφέρουν μάλιστα Μέσα από την Ιταλία, ανάμεσα σε Αρμάνι και Μέις οι επαφές έχουν προχωρήσει και το deal βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ώστε οι «κόκκινοι« να ολοκληρώσουν ακόμα μια μεταγραφή με άρωμα ΝΒΑ.

Ήδη την φανέλα της Αρμάνι θα φοράει ο Αρμόνι Μπρουκς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους Χιούστον Ρόκετς στο παρελθόν, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ σε όλα τα επίπεδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!