Η λίστα υποψηφίων πλέι μέικερ στην Αρμάνι Μιλάνο μεγαλώνει με το όνομα του Σακίλ Χάρισον

Σακίλ Χάρισον

Η λίστα υποψηφίων πλέι μέικερ στην Αρμάνι Μιλάνο μεγαλώνει με το όνομα του Σακίλ Χάρισον

Χρήστος Τσάλτας 09:40 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 14.08.2024

Έναν πλέι μέικερ που θα δίνει λύσεις σε σκοράρισμα και οργάνωση αναζητά η Αρμάνι Μιλάνο, με το όνομα του Σακίλ Χάρισον να είναι αυτό που προστέθηκε στη λίστα.

Λύση... χθες ψάχνει η Αρμάνι Μιλάνο για τη θέση του πλέι μέικερ. Ο Κέβιν Πάνγκος μετράει... ώρες στην πρωτεύουσα της μόδας, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έτορε Μεσίνα, ενώ και ο Ιταλός προπονητής φρόντισε να «αδειάσει» τον παίκτη του, με στυλ.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως η απουσία του από το παιχνίδι με την Μονακό ήταν για λόγους τακτικής, κάτι που δείχνει πως για τους «κόκκινους» ο άλλοτε πλέι μέικερ της Ζαλγκίρις, της Ζενίτ και των Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι ξένο σώμα.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει ανοίξει κουβέντα για τη διάδοχη κατάσταση. Ένας παίκτης που παρακολουθείται στο ραντάρ της ομάδας είναι ο Χουάν Νούνιες, που αγωνίζεται στην Ουλμ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ισπανός γκαρντ είναι μια λύση που ιντριγκάρει τον Μεσίνα, όμως δεν είναι η μοναδική.

Αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες προστέθηκε ένα ακόμα όνομα, αυτό του Σακίλ Χάρισον. Πρόκειται για 30χρονο γκαρντ με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Φοίνιξ Σανς, Ντένβερ Νάγκετς, Γιούτα Τζαζ και Λος Άντζελες Λέικερς.

Πρόκειται για παίκτη με εξαιρετική επαφή με το καλάθι, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Σε 180 παιχνίδια στο ΝΒΑ μετράει 5,3 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την Αρμάνι Μιλάνο να παρακολουθεί την περίπτωσή του, χωρίς να έχει κάνει -ακόμα- κάποια κίνηση για την απόκτησή του.