Ποιο είναι το παιδάκι που σήκωσε το πρωτάθλημα και έγινε viral (vid)

Ποιο είναι το παιδάκι που σήκωσε το πρωτάθλημα και έγινε viral (vid)

Χρήστος Τσάλτας 14:52 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 14.08.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο έφτασε στην κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, όμως κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τα βλέμματα τράβηξε ένας μπόμπιρας, που αμέσως έγινε viral.

Έπειτα από μια σειρά που έφτασε στα... όριά της, η Αρμάνι Μιλάνο έφτασε στην κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Βίρτους Μπολόνια, σε μια σειρά που κρίθηκε στο 7ο παιχνίδι στο Mediolanum Forum του Μιλάνο.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ολοκλήρωσε μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα με πολλά χαμόγελα, επιστρέφοντας στην κορυφή της λίγκας, κάτι που ήταν ένας από τους βασικούς στόχους στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρά τις αναποδιές και τις ατυχίες που συνάντησαν οι «κόκκινοι» στο τέλος πήραν αυτό που ήθελαν, προστατεύοντας την έδρα τους σε όλη τη διάρκεια της σειράς των τελικών.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι με το πέρας του 7ου τελικού, με τους παίκτες και το σταφ της Αρμάνι να βγάζουν μεγάλη ένταση από μια πολύ απαιτητική σεζόν. Η στιγμή που σήκωσαν το τρόπαιο ήταν η απόλυτη επιβράβευση της επιμονής και της προσπάθειας των τελευταίων μηνών.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών όμως κανένας από τους παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και τους προπονητές της ομάδας από την «πρωτεύουσα της μόδας» δεν βρέθηκε στο επίκεντρο. Τα φώτα δεν πήγαν στον Έτορε Μεσίνα, τον Τζίτζι Ντατόμε, τον Κέβιν Πάνγκος, τον Σέιβον Σιλντς.

Διότι ένας μπόμπιρας ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Μπράντον Ντέιβις ήταν από τους πρώτους που σήκωσαν το τρόπαιο, τραβώντας όλα τα βλέμματα με την παρουσία του. Ο γιος του σέντερ της ιταλικής ομάδας έγινε viral με το... καλημέρα και αναδείχθηκε ο πραγματικός MVP των πανηγυρισμών σε μια βραδιά άκρως εορταστική στο Μιλάνο, για χάρη της ομάδας του Τζόρτζιο Αρμάνι.

Δείτε τους πανηγυρισμούς της ιταλικής ομάδας, αλλά και τη στιγμή που ο γιος του Μπράντον Ντέιβις παρέλαβε το τρόπαιο και το κράτησε στην αγκαλιά του.