Συναγερμός στην Αρμάνι με Μπολμάρο - Τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σάσαρι

Συναγερμός στην Αρμάνι με Μπολμάρο - Τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σάσαρι

Απόστολος Μαυράκης 00:01 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 07.10.2024

Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να μην βρήκε εμπόδια κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, αφού επικράτησε με 100-75, ωστόσο ο Λεάντρο Μπολμάρο αποκόμισε έναν τραυματισμό, πράγμα που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των Μιλανέζων.

Η Αρμάνι Μιλάνο έσπασε το αρνητικό μίνι-σερί 2 ηττών που είχε από Τριέστε στο πρωτάθλημα και από την Μονακό στην Euroleague και επικράτησε με 100-75 της Ντιναμό Σάσαρι. Η νίκη αυτή ήρθε στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μιλάνου να «ισοφαρίζει» το ρεκόρ νικών και ηττών της στο 1-1.

Πρωταγωνιστής για την Αρμάνι ο Ζακ ΛεΝτέι ο οποίος είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Μίροτιτς με 15 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Φλακαντόρι (13), Τονούτ (12) και Ντιμιτρίγεβιτς (12).

Το ματς αυτό ωστόσο έκρυβε και μια δυσάρεστη έκπληξη για τους Μιλανέζους, αφού είδαν τον Λεάντρο Μπολμάρο να τραυματίζεται. Ο Ιταλός υπέστη ένα -από ότι φαίνεται- διάστρεμμα και ο Μεσίνα τον απέσυρε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ήταν συγκρατημένος και απλώς ανέφερε ότι: «θα αξιολογηθεί αύριο η κατάστασή του και θα δούμε τι θα γίνει». Όλα αυτά βέβαια εννέα ημέρες πριν η Μιλάνο αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Προτού όμως συμβεί αυτό, η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την Παρί για την Euroleague (11/10, 21:30) και την Μπρέσια για το πρωτάθλημα (13/10, 18:00). Υπενθυμίζεται πως ο Μεσίνα έχει στα «πιτς» και τον Τζος Νίμπο, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στο ισχίο. Η απώλεια εκείνου, σε συνδυασμό με εκείνη του Μπολμάρο, είναι σίγουρα μια εξέλιξη που θα προκαλέσει «πονοκεφάλους» στον Μεσίνα.