Ο Μέλι για τις φήμες περί αποχώρησης από την Αρμάνι: «Γελάω»

Νικόλο Μέλι

Ο Μέλι για τις φήμες περί αποχώρησης από την Αρμάνι: «Γελάω»

Γιάννης Πάλλας 20:58 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 05.06.2024

Ο Νίκολο Μέλι αναφέρεται στα σενάρια αποχώρησης του από την Αρμάνι

Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Νίκολο Μέλι με την Αρμάνι Μιλάνο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον έμπειρο Ιταλό πάουερ φόργουορντ.

Πριν ξεκινήσουν οι τελικοί της Ιταλικής Λίγκας (LBA) ο Μέλι πήρε θέση για όσα ακούγονται δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα για τον ίδιο.

«Όχι, είναι μέρος του παιχνιδιού», είπε όταν ρωτήθηκε αν τον ενοχλούν οι φήμες για την αποχώρησή του από τη Αρμάνι Μιλάνο. «Νομίζω ότι είναι η πέμπτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε μια συμφωνία που λήγει. Δεν διαβάζω τις ειδήσεις, γιατί ξέρω πόσα ψεύτικα πράγματα είναι γραμμένα στην περίπτωσή μου, πόσο μάλλον για άλλους» συνέχισε ο Νίκολο Μέλι.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και υπάρχουν φίλοι που μου λένε για τα νέα που βγαίνουν. Γελάω... Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη σειρά κόντρα στη Βίρτους, προσπαθώντας να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Μετά, θα δούμε πώς θα πάνε τα υπόλοιπα».

Ο πρώτος τελικός (LBA) εναντίον της Βίρτους Μπολόνια είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (6/6, 21:30).

«Τα πλέι οφ πάντα αξιολογούνται στο τέλος. Τα δικά μας δεν έχουν τελειώσει ακόμα, οπότε θα δούμε πώς πήγαν σε τουλάχιστον μια εβδομάδα. Μετά θα αποφασίσουμε αν ήταν αρκετά καλά ή όχι» κατέληξε ο Νίκολο Μέλι.

Στον... αέρα η συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ!
NBA

19:58 - 05.06.2024

Στον... αέρα η συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ!

Το θέμα που αντιμετωπίζει ο Λούκα Ντόντσιτς στο γόνατο παραμένει ακόμα και πριν από τους τελικούς του ΝΒΑ, με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να ξεκαθαρίζει πως θα αποφασίσει με το πέρας της σειράς εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του BasketNews ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε.