Μπαρτζώκας: «Περίεργο παιχνίδι για εμάς - Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Περίεργο παιχνίδι για εμάς - Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση»

Sportal newsroom 00:29 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Στο κακό επιθετικά βράδυ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπάρτζωκας μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Περίεργο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 65-53 στην Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο κακό επιθετικά βράδυ της ομάδας του. Ο Έλληνας προπονητής αποθέωσε και τον Κάιλ Χάινς που έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη Euroleague.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση. Χάσαμε 13 lay-ups και την ίδια ώρα είχαμε 26% στο τρίποντο. Βάλαμε 53 πόντους. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι. Προηγηθήκαμε με 44-45 αν θυμάμαι καλά με το κάρφωμα του Μουσταφά Φαλ, αλλά μετά καταρρεύσαμε, είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση, χάσαμε αρκετά lay-ups σε αυτό το διάστημα με συνέπεια να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Αρμάνι το εκμεταλλεύθηκε αυτό και κέρδισε.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κάιλ Χάινς και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε. Πέρα από τίτλους έχει δώσει και την καρδιά του. Συγχαρητήρια για το επίτευγμά του.

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
EUROLEAGUE

23:49 - 17.10.2023

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Μετά από τρεις αγωνιστικές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έμειναν στη μία νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στην Ιταλία από τη Μιλάνο και οι «πράσινοι» στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε - Τρεις νίκες έχουν μόνο Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ναι, ήταν πρόβλημα που ο Αϊζάια Κάναν βγήκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές γιατί την ίδια ώρα, όπως ξέρετε, μας λείπουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ, άρα ήμασταν χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ, οπότε ήταν σημαντικό», σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.