Η Αρμάνι βάζει στα πιτς ακόμα έξι εβδομάδες τον Μίροτιτς και τρεις τον Λο

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Intime

Η Αρμάνι βάζει στα πιτς ακόμα έξι εβδομάδες τον Μίροτιτς και τρεις τον Λο

Νίκος Καλαμπάκας 18:43 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 14.08.2024

Καθόλου ευχάριστα τα νέα για την Αρμάνι Μιλάνο η οποία ανακοίνωσε ότι Ο Νίκολα Μίροτιτς θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να επανέλθει, ενώ ο Μεσίνα χάνει και τον Λο.

Τουλάχιστον έξι εβδομάδες θα απουσιάσει ο Νίκολα Μίροτιτς από τους αγώνες της Αρμάνι, αφού ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο σταρ της ομάδας ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και το ιατρικό τιμ αποφάσισε ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί έπειτα από το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Εκτός δράσης τίθεται και ο Μαοντό Λο, αφού ο γκαρντ των Ιταλών υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό μυ του αριστερού μηρού.

Σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα του Μιλάνου βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση (έχει ρεκόρ 4-9 στην Euroleague και 6-5 στο ιταλικό πρωτάθλημα), ο Ετόρε Μεσίνα βλέπει τον καλύτερο παίκτη του να απουσιάζει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα και έναν από τους πιο φορμαρισμένους του τον τελευταίο καιρό να μπαίνει στα... πιτς για τρεις εβδομάδες.

Επόμενος αγώνας της Αρμάνι είναι αύριο, Παρασκευή 16/12, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Ιταλοί ταξιδεύουν στην Ισπανία προκειμένου να βάλουν εμπόδιο στη «Μπάρτσα», με την αποστολή τους να μην είναι καθόλου εύκολη αφού οι Καταλανοί είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της φετινής Euroleague.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη