Επιστρέφει στη δράση με την Γουλβς ο Κουλμπόκα

Αρνόλντας Κουλμπόκα

Επιστρέφει στη δράση με την Γουλβς ο Κουλμπόκα

Χρήστος Τσάλτας 22:04 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 29.07.2024

Ο Αρνόλντας Κουλμπόκα αφήνει τη μεγάλη ατυχία της περσινής σεζόν στο παρελθόν και ετοιμάζεται για restart, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Γουλβς.

Την σεζόν 2022-23 ο Αρνόλντας Κουλμπόκα «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό μέσα από την παρουσία του στον Προμηθέα. Σε αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά και την εξαιρετική επαφή με το αντίπαλο καλάθι. Στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίζει στο παρκέ.

Η Προμετέι κινήθηκε αποφασιστικά το καλοκαίρι του 2023 και κατάφερε να τον κάνει δικό της. Όμως στη διάρκεια της προετοιμασίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ο Κουλμπόκα υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο, με την Προμετέι να προχωράει σε αντικατάστασή του. Ουσιαστικά, η σεζόν 2023-24 ήταν... τραυματική για τον ίδιο, όμως τώρα γυρνάει σελίδα.

Έκλεισε στον Προμηθέα ο Λούντζης - Επιστρέφει στην Πάτρα μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:45 - 29.07.2024

Έκλεισε στον Προμηθέα ο Λούντζης - Επιστρέφει στην Πάτρα μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό

Ο Μιχάλης Λούντζης έκλεισε τον κύκλο του στον Ολυμπιακό και τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον Πειραιά, ανακοινώθηκε επίσης και η επιστροφή του στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα.

Έπειτα από ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση στο πόδι, ο 26χρονος άσος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ. Η οποία αναμένεται να γίνει στη Λιθουανία, με τη φανέλα της Γουλβς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ανάμεσα σε Γουλβς και Κουλμπόκα οι επαφές είναι προχωρημένες και το deal βρίσκεται προ των πυλών. Οι «Λύκοι» άλλωστε είναι ενισχυμένοι αυτό το καλοκαίρι, έχοντας αποκτήσει τον Άντριου Άντριους, αλλά και τον Άντονι Κάουαν τζούνιορ και τώρα ετοιμάζονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους.

Ο Κουλμπόκα την σεζόν που αγωνίστηκε στον Προμηθέα μέτρησε 13 πόντους και 5,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Διακρίνεται για το μακρινό του σουτ, καθώς στην Πάτρα μέτρησε 34% από την περιφέρεια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μπάμπεργκ, την Μπιλμπάο, αλλά και τους Σάρλοτ Χόρνετς, σε 2 αγώνες στο ΝΒΑ.