Η Αστάνα συμφώνησε με τον Ουτόμι!
i

©InTime

Η Αστάνα συμφώνησε με τον Ουτόμι!

Γιάννης Πάλλας 23:06 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 16.07.2024

Τον Ντάνιελ Ουτόμι του Κολοσσού κλείνει η Αστάνα για την ενίσχυση της τη νέα σεζόν

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal προκειμένου να ανακοινωθεί ο Ντάνιελ Ουτόμι (27χρ., 1.98) από την Αστάνα!

Ο Αμερικανός φόργουορντ που έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Κολοσσό στην Stoiximan Basket League θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα και τη VTB-League υπό την καθοδήγηση του Φώτη Τακιανού.

Ο Ντάνιελ Ουτόμι την περσινή σεζόν με την ομάδα της Ρόδου είχε σε 24 παιχνίδια, 7.88 πόντους μέσο όρο και 3.5 ριμπάουντ σε 22:16 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κολοσσός ήθελε να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις του, αλλά η πολύ καλή σεζόν σε συνδυασμό με την εξαιρετική πρόταση της Αστάνα τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση και να αφήσει το «σμαραγδένιο νησί».

Ουσιαστικά πρόκειται για γενναία αναβάθμιση του ρόλου του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος όπως έδειξε και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας αθλητικός παίκτης με σημαντικό προσόν την ταχύτητα και τη δύναμη κοντά στο καλάθι, ενώ σουτάρει και πολύ καλά από την περιφέρεια.

Έτσι έριξε την «βόμβα»: Πώς η Χάποελ Τελ Αβίβ έπεισε τον Πάτρικ Μπέβερλι να αφήσει το ΝΒΑ
EUROCUP

21:59 - 16.07.2024

Έτσι έριξε την «βόμβα»: Πώς η Χάποελ Τελ Αβίβ έπεισε τον Πάτρικ Μπέβερλι να αφήσει το ΝΒΑ

Από το ΝΒΑ, στο Τελ Αβίβ για χάρη της «πεινασμένης» Χάποελ του Στέφανου Δέδα. Η ομάδα του Ισραήλ έριξε την «βόμβα» του καλοκαιριού και το Sportal αποκαλύπτει όλες τις αθέατες πλευρές του μεγάλου deal.

Αυτά τα στοιχεία του είδε από την εικόνα που έδειξε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Φώτης Τακιανός και «άναψε» το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.