Άσχημα μαντάτα στη Ρεάλ: Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Ταβάρες, εκτός και ο Γιουλ

Άσχημα μαντάτα στη Ρεάλ: Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Ταβάρες, εκτός και ο Γιουλ

Γιώργος Γαβριλάκης 14:35 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Ο Έντι Ταβάρες έχει τραυματίσει τους συνδέσμους του αστραγάλου του και ο Σέρχιο Γιουλ υποφέρει από ένα πρόβλημα στο πέλμα. Οι δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται εκτός δράσης, το διάστημα της απουσίας τους δεν έχει ξεκαθαριστεί, ενώ στις 23 Ιανουαρίου η Βασίλισσα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Την τελευταία φορά που προέκυψαν νέα για τον Έντι Ταβάρες, αυτά είχαν να κάνουν με την πρόταση του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Marca. Ο 31χρονος σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι πάντως, μέχρι το τέλος της σεζόν έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο που αυτή τη στιγμή, το ρεαλιστικό και κρίσιμο ερώτημα για τον Ταβάρες αφορά το τι συμβαίνει με τον αστράγαλό του. 

Οι έντονες ενοχλήσεις τον οδήγησαν σε έξτρα ιατρικές εξετάσεις και τελικά διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στους συνδέσμους του δεξιού του αστραγάλου που δεν είναι καθόλου αμελητέο. Δεν χρειάζεται -επί του παρόντος και σύμφωνα με τις ενδείξεις- επέμβαση, αλλά θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα που ακόμα παραμένει... ανοικτό. 

Μόνο που αυτό δεν είναι το μόνο άσχημο νέο και ο μόνος τραυματισμός που πρέπει να διαχειριστεί πλέον η πρωτοπόρος της EuroLeague, αλλά και της Liga Endesa (ισπανικό πρωτάθλημα). 

Ο Σέρχιο Γιουλ υποφέρει από πελματιαία απονευρωσίτιδα, ένα πρόβλημα πολύ... ύπουλο και καμιά φορά χρονοβόρο στην αποθεραπεία. Ο Ισπανός γκαρντ και ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, θα μείνει τουλάχιστον για μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων και αγώνων και μετά η κατάστασή του δεν επανεκτιμηθεί. 

Πότε είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Euroleague που μπορεί να κρίνει τα πάντα
EUROLEAGUE

11:20 - 13.01.2024

Πότε είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην Euroleague που μπορεί να κρίνει τα πάντα

Στις 14 Μαρτίου (σημειώστε την ημερομηνία), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και υπολογίζοντας τα τωρινά δεδομένα, αλλά και κρυφοκοιτώντας την γυάλινη σφαίρα που δείχνει το μέλλον, αυτή είναι η ημέρα που θα κρίνει την επιβίωση, την πρόκριση και τα πλασαρίσματα των δύο «αιωνίων».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασίλισσα στις 25 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της EuroLeague και μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η διάρκεια της απουσίας και των δύο παικτών της Ρεάλ.